PRODUK YANG DILINDUNGI INSURAN :

Produk V1 Fuel Booster adalah dilindungi Insuran liabiliti bernilai 2.5 juta oleh AIG Insuran. Jaminan ini adalah terus daripada pihak kilang. Setiap pembelian V1 Fuel Booster akan didaftarkan melalui online bagi tujuan rekod Insuran.

 

INSURAN LIABILITI PRODUK BERNILAI RM2.5 JUTA :

Tuntutan Insuran liabiliti produk hanyalah untuk kerosakkan dibahagian  ruang pembakaran enjin yang disebabkan oleh penggunaan V1 Fuel Booster sahaja, kerana V1 Fuel Booster hanya bertindak apabila berlaku proses pembakaran bahanapi dibahagian ruang pembakaran enjin kenderaan. Tempoh insuran setiap botol V1 Fuel Booster adalah selama 2 bulan daripada tarikh pendaftaran pembelian.

 

TINDAKKAN  MEMAKLUMKAN KEROSAKAN :

1.Hubungi hotline V1 Fuel Booster seperti yang tercatat pada kotak / botol V1 dan maklumkan kerosakkan.
2. Bawa kenderaan anda ke bengkel kenderaan yang bertauliah.
3. Ambil gambar bahagian kerosakkan enjin pada bahagian ruang pembakaran.
4. Majukan maklumat Username pembeli, No. pendaftaran kenderaan, masa, tarikh, tempat dan bagaimana kerosakkan berlaku berserta gambar dan maklumat bengkel kepada pengurusan V1 melalui email Vglobalbiz@yahoo.com
5. Pengurusan akan memajukan semua maklumat yang diterima kepada pihak kilang pengeluar produk &   kepada pihak Insuran.
6. Tindakkan selanjutnya, pihak kilang & Insuran akan menghubungi anda dan melawat ke bengkel untuk pemeriksaan sebab sebenar kerosakkan.